Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Játra s petrželkou

fotka Játra s petrželkou
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Játra s petrželkou:

1 stroužek česneku  | 2 lžice oleje  | špetka pepře  | 2 lžice sekané petrželky  | 2 plátky po 15 dkg jater  | 1/4 lžičky soli

Postup přípravy receptu Játra s petrželkou:

Stroužek česneku rozmačkejte přímo do oleje, přidejte pepř a sekanou petrželku. Játra z obou stran potřete marinádou z oleje a koření. Na grilovací rošt položte alobal a játra z obou stran vždy grilujte 4 minuty. Játra můžete připravit i na pánvičce na sporáku a to bez přidání tuku. Jako příloha je vhodná bramborová kaše a rajčatový nebo jiný zeleninový salát.


Fotky receptu Játra s petrželkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra s petrželkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !