Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra smažená s jablky a cibulí

fotka Játra smažená s jablky a cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Játra smažená s jablky a cibulí:

400 g jater (vepřová nebo drůbeží)  | 2 jablka  | 2 lžíce hl. mouky  | 4 lžíce másla  | čerstvý tymián (nebo sušený)  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Játra smažená s jablky a cibulí:

Játra očistíme od blan, očistíme a nakrájíme na 4 plátky. Osušíme a obalíme v mouce. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a usmažíme jablka z obou stran dozlatova, vyjmeme je a dáme na teplý talíř. Na zbytku másla osmažíme cibuli nakrájenou na kolečka a přeložíme k jablkům. Na pánvi rozehřejeme zbytek másla a smažíme játra 3–4 minuty z obou stran. Usmažená játra osolíme a opepříme. Obložíme játra usmaženou cibuli s jablky a dusíme asi 5–8 minut. Nakonec posypeme tymiánem. Příloha: těstoviny, brambory nebo bramborový knedlík.



Fotky receptu Játra smažená s jablky a cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játra smažená s jablky a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !