Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrová pečeně

fotka Játrová pečeně
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Játrová pečeně:

1 lžíce strouhanka  |  1 ks vejce  | dle chuti: koření do mletých mas  | 200 g vepřová játra  | 50 g rýže (předvařená)  | dle chuti: mletý bílý pepř a sůl  | 1 ks cibule  | dle chuti: citronová kůra  | 2 ks vařené brambory  | 80 g olej

Postup přípravy receptu Játrová pečeně:

Játra očistíme a umeleme. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Studené uvařené brambory oloupeme a nastrouháme najemno.

Na oleji osmahneme cibuli. Přidáme játra, vařené brambory, dušenou rýži, vejce, sůl, koření a strouhanku.

Směs rozložíme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané chlebíčkové formy a upečeme v předehřáté troubě na 200°C. Doba pečení je přibližně 25 až 30 minut.

Podáváme s vařeným bramborem a kyselou okurkou.




Fotky receptu Játrová pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrová pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !