Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jatýrka po milánsku

fotka Jatýrka po milánsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jatýrka po milánsku:

600 g drůbežích jater  |  citronová šťáva  | 2 vejce  |  strouhanka  |  olej  |  máslo  |  sůl a pepř podle chuti  |  petrželka

Postup přípravy receptu Jatýrka po milánsku:

Drůbeží jatýrka opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet.

Potom je namočíme v rozšlehaném vejci, obalíme ve strouhance a osmažíme na oleji s máslem. Při dosmažování přidáme do tuku několik snítek petrželky.

Hotové osolíme, případně dochutíme citrónem.


Fotky receptu Jatýrka po milánsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jatýrka po milánsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !