Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Vánoční strom
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 17.02. 2019
Dnes má svátek Miloslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jáva

fotka Jáva
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jáva :

700 g hovězího masa  |  sůl  |  pepř  |  muškátový květ  |  rostlinný olej  | 2 větší cibule  | 150 g kečupu  | špetka cukru  | 50 ml sojové omáčky

Postup přípravy receptu Jáva :

Kvalitní hovězí plátky mírně naklepeme, nakrájíme na proužky, osolíme, opepříme a přidáme muškátový květ (nešetříme).
Na oleji zprudka opékáme tak dlouho, až maso začne pouštět šťávu.
Pak přidáme cibuli na prstence, kečup, špetku cukru, sojovou omáčku a mírně podlijeme.
Na velmi mírném ohni vaříme tak dlouho, až je maso měkké, minimálně 2 hodiny.
Podléváme vodou co nejméně, aby šťáva byla byla tmavá a silná. Jako přílohu podáváme rýži.

Pozor, není to omáčka našich krajů, je to asijské jídlo, kde rýže neplave.



Fotky receptu Jáva :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jáva
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !