Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ječmínkův špíz

fotka Ječmínkův špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Ječmínkův špíz:

4 plátky kuřecí prsa  | na smažení olej  | 400 g tvrdý sýr (vcelku)  | dle chuti: grilovací koření  | dle chuti: sůl  | dle chuti: mletý černý pepř  | trojobal:  | 3 - 4 ks vejce  | dle chuti: petrželka  | 250 g strouhanka  | 100 ml mléko

Postup přípravy receptu Ječmínkův špíz:

Kuřecí prsa podle potřeby očistíme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme je na kostky a velice lehce osolíme. Tvrdý sýr také nakrájíme na kostky. Petrželku opereme, osušíme a nakrájíme najemno.

Na špejle nebo jehly střídavě napichujeme kuřecí kostky a sýr. Všechny špízy poprášíme grilovacím kořením a pepřem.

Připravíme si trojobal, přičemž do vejce přidáme petrželku a mléko podle potřeby. Špízy v trojobalu dobře obalíme.

Špízy smažíme ze všech stran v rozpáleném oleji. Pak je odložíme na papírový ubrousek, který odsaje přebytečný tuk.

Podáváme s bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.



Fotky receptu Ječmínkův špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ječmínkův špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !