Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehně na rozmarýnu

fotka Jehně na rozmarýnu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehně na rozmarýnu:

800 g jehněčího masa  | 3 lžíce sádla  |  sůl, pepř  | 0,2 l bílého vína  |  rozmarýn  | 1 stroužek česneku  | kousek sardelové pasty  |  hovězí vývar

Postup přípravy receptu Jehně na rozmarýnu:

MAso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Odstraníme přebytečný tuk, osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem, přidáme rozmarýn, česnek, sardelovou pastu a dusíme do měkka. Podle potřebny v průběhu dušení podléváme vývarem.


Fotky receptu Jehně na rozmarýnu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehně na rozmarýnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !