Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet s bramborovou kaší:
Maso omyjeme a osušíme, poté potřeme česnekem a vetřeme do něho pepř a sůl. Troubu předehřejeme na 200 °C. Rajčatový protlak rozmícháme v 60 ml vody a dáme spolu s česnekem, rozpůlenou šalotkou a rozmarýnem do pekáčku. Vložíme maso a přikryté pečeme v troubě asi 20 min. Teplotu snížíme na 180 °C, odkryjeme a dále pečeme 20 min. Víno smícháme s octem a cukrem. Směsí potřeme maso a dál pečeme 10 min. Poté maso vyjmeme. Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obalu. Maso vykostíme a nakrájíme. Do výpečků vmícháme šťávu z červené řepy a muškát. Podáváme se špenátem.
Fotky receptu Jehněčí hřbet s bramborovou kaší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!