Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kebaby s mátou

fotka Jehněčí kebaby s mátou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí kebaby s mátou:

300 ml bílého jogurtu  | 1/2 stroužek česneku  |  špetka šafránu  | 2 lžíce máty  | 2 lžíce medu  | 3 lžíce oleje  | 500 g jehněčího masa  | 1 lilek  | 2 cibule  | 3 špetky soli a pepře  | 2 špetky Maggi harmonie chuti s bylinkami  | 4 lístky máty peprné

Postup přípravy receptu Jehněčí kebaby s mátou:

V míse smícháme jogurt, česnek, šafrán, mátu, med, olej, MAGGI Harmonii chuti s bylinkami a pepř.

Jehněčí maso očistíme a nakrájíme na 2,5 cm kostky.

Kostky vložíme do marinády a dobře promícháme, aby byly stejnoměrně pokryté. Mísu přikryjeme a alespoň 4 hodiny (nejlépe však přes noc), maso marinujeme.

Lilek nakrájíme na kostky o straně asi 2,5 cm a oblanšírujeme je 1-2 minuty ve vroucí osolené vodě. Kostky lilku necháme okapat a osušíme na kuchyňském papíru.

Vyjmeme kostky masa z marinády. Napichujeme je spolu s kousky lilku a cibule na grilovací jehly.

Grilujeme 10 - 12 minut za občasného obracení a polévání marinádou, dokud maso nezměkne.

Podáváme na jehlách, ozdobené lístky máty.


Fotky receptu Jehněčí kebaby s mátou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kebaby s mátou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka