Použité suroviny receptu Jehněčí knedlíčky s omáčkou:
600 g jehněčího masa
| 3 stroužky česneku
| sůl, pepř
| olej na potření
| 2 kelímky bílého jogurtu
| 2 lžičky solamylu
| lístky máty na ozdobu
Postup přípravy receptu Jehněčí knedlíčky s omáčkou:
Maso umeleme s oloupaným česnekem, osolíme a vydatně opepříme. V navlhčených rukách vytvarujeme malé kuličky a potřeme olejem. Jehněčí kuličky opečeme ze všech stran dozlatova a dokřupava na trošce oleje v pánvi nebo v grilu. V jogurtu rozmícháme solamyl a za stálého míchání povaříme na pánvičce. Lehce osolíme. Kuličky upravíme na ohřáté talíře, přelijeme jogurtovou omáčkou a posypeme sekanou mátou. Podáváme s rajčatovým salátem.
Fotky receptu Jehněčí knedlíčky s omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!