Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou

fotka Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

4 jehněčí kotlety  |  čerstvá petržel, rozmarýna a pažitka  | trocha jemné strouhanky a vývaru  |  olivový olej, máslo, mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

Osolené a opepřené kotletky posypeme strouhankou, nasekanými bylinkami (část rozmarýny si necháme stranou) a zprudka opečeme na oleji, přeložíme je do jiné nádoby a dáme dopéct do trouby asi na 10 minut.
Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, zbytek nasekané rozmarýny a zredukujeme. Touto šťávou kotletky přelijeme a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !