Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou

fotka Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

4 jehněčí kotlety  |  čerstvá petržel, rozmarýna a pažitka  | trocha jemné strouhanky a vývaru  |  olivový olej, máslo, mletý pepř, sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

Osolené a opepřené kotletky posypeme strouhankou, nasekanými bylinkami (část rozmarýny si necháme stranou) a zprudka opečeme na oleji, přeložíme je do jiné nádoby a dáme dopéct do trouby asi na 10 minut.
Výpek zalijeme vývarem, přidáme máslo, zbytek nasekané rozmarýny a zredukujeme. Touto šťávou kotletky přelijeme a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s rozmarýnovou šťávou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotletky v bylinkové krustě s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !