Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí kotletky v krustě

fotka Jehněčí kotletky v krustě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí kotletky v krustě:

60 g kukuřičné lupínky  | 60 g slané brambůrky  | 40 g eidam  | dle chuti: worcestr  | 3 stroužky česnek  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | 700 g jehněčí hřbet  | 2 ks vejce  | dle chuti: drcený rozmarýn  | dle potřeby: citrónová šťáva

Postup přípravy receptu Jehněčí kotletky v krustě:

Jehněčí hřbet nakrájíme a rozsekáme na jednotlivé porce. Očistíme od tuku a nařízneme od kosti. Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, posypeme rozmarýnem, zakapeme worcesterem a citrónovou šťávou a necháme rozležet.

Mezitím si rozdrtíme kukuřičné lupínky, brambůrky a smícháme se strouhaným sýrem. Vejce rozšleháme.

Kotletky obalíme ve vajíčku a směsi brambůrků, lupínků a sýra. Naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem a pečeme přibližně 35 minut.

Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.



Fotky receptu Jehněčí kotletky v krustě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotletky v krustě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !