Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.07. 2018
Dnes má svátek Martina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí kotlety po florentsku

fotka Jehněčí kotlety po florentsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety po florentsku:

4 jehněčí kotlety  | 2 cibule  | 2 dl bílého vína  | 2 dl smetany  | 1 citron  | 2 lžíce oleje  |  sůl, bílý pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety po florentsku:

Kotlety vykostíme, trochu naklepeme, osolíme a na oleji opečeme po obou stranách. Pak je vyjmeme a uložíme na teplé místo. V tomtéž tuku zpěníme pokrájenou cibuli a když zesklovatí, přidáme kotlety a zalijeme vínem, které necháme zčásti vydusit. Pak přilijeme smetanu, citrónovou šťávu, trochu osolíme, opepříme a povaříme do zhoustnutí.


Fotky receptu Jehněčí kotlety po florentsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety po florentsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !