Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s peprnou zeleninou:
Jehněčí kotlety omyjeme a osušíme. Okrajovou tukovou vrstvu několikrát nakrojíme. Cibuli nasekáme najemno, česnek prolisujeme a smícháme s olivovým olejem. Osolíme a opepříme. Směsí potřeme kotlety, přikryjeme a dáme na 3 hodiny odležet.
Rozehřejeme gril. Feferonky očistíme a omyjeme. Kotlety grilujeme zhruba 8 minut. Přitom je několikrát obrátíme. Při kraji zároveň opékáme feferonky.
Oloupeme červenou cibuli. Citron spaříme a otřeme. Obě přísady nakrájíme na dílky. Omytá rajčata nakrájíme na plátky. Vše upravíme na talíře. Přiložíme kotlety a feferonky. Posypeme dobromyslí a podáváme s chlebovými plackami.
Fotky receptu Jehněčí kotlety s peprnou zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!