Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí kotlety zapékané

fotka Jehněčí kotlety zapékané
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety zapékané:

8 jehněčích kotlet  | 100 g uzeného hovězího jazyka  | 2 žloutky  | 1 dl smetany  | 1 větší cibule  | dle chuti: sekaná petrželka  | 1 špetka vegety  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle potřeby: olej  | dle potřeby: strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety zapékané:

Kotlety částečně odkostíme, nasekneme blány, mírně naklepeme a osolíme. Naskládáme je do vymaštěného pekáčku a ve vyhřáté troubě na 220°C je prudce zapečeme 8-10 minut. Žloutky rozmícháme se smetanou, jemně nakrájenou cibulí, na nudličky nakrájeným masem, petrželkou a kořením. Kotlety obrátíme, přelijeme směsí, posypeme sýrem, pokapeme máslem a 15 minut zapékáme.
Příloha: brambory se špenátem.


Fotky receptu Jehněčí kotlety zapékané:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety zapékané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !