Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí kýta po anglickém způsobu

fotka Jehněčí kýta po anglickém způsobu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta po anglickém způsobu :

750 g vykostěné jehněčí kýty  | 3-4 stroužky česneku  | 100 g másla  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta po anglickém způsobu :

Očištěnou kýtu osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, sbalíme do tvaru válečku a svážeme nití. V rozpáleném oleji po všech stranách prudce opečeme, polijeme rozpuštěným máslem a pečeme tak, aby byla uvnitř růžová, ne však krvavá. Upečenou kýtu přendáme na mísu, šťávu rozředíme trochou vody, přisolíme a povaříme. Maso po krátkém prochladnutí nakrájíme na porce, rozdělíme na horké talíře a přelijeme vroucí šťávou. Podáváme s vařenými brambory.



Fotky receptu Jehněčí kýta po anglickém způsobu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta po anglickém způsobu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !