Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí kýta s vinnou omáčkou

fotka Jehněčí kýta s vinnou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta s vinnou omáčkou:

1 kg vykostěné jehněčí kýty  |  sůl  |  pepř  | 50 g pinií  | 40 g zelených oliv s paprikou  | 1 citron  | 2 stroužky česneku  | 1 lžíci posekaného rozmarýnu a tymiánu  | 2 cibule  | 4 sušené fíky  | 200 ml červeného vína  | 300 ml masového vývaru

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta s vinnou omáčkou:

Jehněčí kýtu omyjte, osolte a opepřete. Pinie posekejte a na pánvi nasucho opražte. Olivy rozkrájejte na kolečka, česnek oloupejte a posekejte. Z omytého citronu ostrouhejte kůru. Vše kromě masa smíchejte, směsí potřete vnitřní stranu kýty, srolujte a pořevažte kuchyňskou nití. Kýtu vložte do pekáče a pečte v předehřáté troubě asi 30 minut. Fíky a oloupanou cibuli nadrobno pokrájejte a obojí přidejte ke kýtě. Podlijte vínem a vývarem, teplotu o něco snižte a pečte ještě dalších 60 minut.


Fotky receptu Jehněčí kýta s vinnou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta s vinnou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !