Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí medailonky na bílém víně

fotka Jehněčí medailonky na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

800 g jehněčí kýty bez kosti  | 100 g másla  | 100 ml bílého vína  | 1 lžička mletého muškátového oříšku  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

Z omyté, odblaněné kýty nakrájíme medailonky, které raději trochu nařízneme, mírně naklepeme, posolíme a popepříme. Na rozpáleném másle z obou stran medailonky opečeme, podlijeme bílým vínem, které okořeníme muškátovým oříškem a chvilku dusíme. Ihned podáváme hodně horké.
Příloha: vařené brambory a brusinkový kompot.


Fotky receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí medailonky na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !