Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí medailonky na víně

fotka Jehněčí medailonky na víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí medailonky na víně:

800 g vykostěné jehněčí kýty  |  sůl, pepř  | 50 g másla  | 0,1 l vína

Postup přípravy receptu Jehněčí medailonky na víně:

Z jehněčí kýty nakrájíme několik tenkých medailonků, osolíme je a opepříme. Opečeme po obou stranách na másle. Pak je podlijeme vínem, krátce podusíme a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo hranolky.


Fotky receptu Jehněčí medailonky na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí medailonky na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !