Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na rozmarýně

fotka Jehněčí na rozmarýně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí na rozmarýně:

dle chuti: chilli papričky  | 1 jehněčí kýta  | pár snítek rozmarýnu  | 1 ks česnek  | dle chuti: sůl a pepř  | 2 dl červeného vína

Postup přípravy receptu Jehněčí na rozmarýně:

Nejdříve jehněčí kýtu omyjeme. Na plátky nakrájíme česnek a spolu s rozmarýnem a chilli papričkou jím prošpikujeme kýtu. Takto připravené maso ještě, podle chuti, opepříme a podlijeme. Jehněčí vložíme do předem vyhřáté trouby a necháme ho přibližně hodinu podusit. Následně maso podlijeme červeným vínem a dále ještě necháme dusit ještě asi hodinu, do té doby než maso změkne. Hotový pokrm ještě ozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a podáváme spolu se zeleninovou přílohou.



Fotky receptu Jehněčí na rozmarýně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na rozmarýně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !