Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí na sardelovém másle

fotka Jehněčí na sardelovém másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí na sardelovém másle:

800 g jenněčí kýty  | 1 lžíce sardelové pasty  | 100 g másla  | 200 ml šlehačky  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí na sardelovém másle:

Z poloviny másla a sardelové pasty utřeme sardelové máslo a jím potřeme maso. Ze všech stran ho na pánvi opečeme, aby se zatáhlo. V pekáči rozpustíme zbylé máslo, vložíme opečené maso, přikryjeme a za mírného podlévání pečeme v troubě do měkka. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na porce a udržujeme v teple (nutné). Do vypečené šťávy přidáme šlehačku a lehce chvíli povaříme. Touto šťávou polijeme maso na talíři. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Jehněčí na sardelovém másle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na sardelovém másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !