Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí na sardelovém másle

fotka Jehněčí na sardelovém másle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí na sardelovém másle:

800 g jenněčí kýty  | 1 lžíce sardelové pasty  | 100 g másla  | 200 ml šlehačky  |  bílý pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí na sardelovém másle:

Z poloviny másla a sardelové pasty utřeme sardelové máslo a jím potřeme maso. Ze všech stran ho na pánvi opečeme, aby se zatáhlo. V pekáči rozpustíme zbylé máslo, vložíme opečené maso, přikryjeme a za mírného podlévání pečeme v troubě do měkka. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na porce a udržujeme v teple (nutné). Do vypečené šťávy přidáme šlehačku a lehce chvíli povaříme. Touto šťávou polijeme maso na talíři. Podáváme s vařeným bramborem.


Fotky receptu Jehněčí na sardelovém másle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na sardelovém másle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !