Použité suroviny receptu Jehněčí nudličky nakyselo:
500 g jehněčí kýty
| 3 lžíce sezamového oleje
| sůl
| pepř
| česnek v prášku
| mletý zázvor
| mletý kardamom
| mletý rozmarýn
| 250 g zeleniny ve sladkokyselém nálevu
| 2 lžíce smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu Jehněčí nudličky nakyselo:
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej smícháme s kořením a maso ve směsi marinujeme 15 - 20 minut. Rozehřejeme wok, vložíme maso i s marinádou, a za stálého míchání opékáme asi 6 minut. Přidáme nakládanou zeleninu i s nálevem a dusíme 3 - 4 minuty. Přidáme smetanu a promícháme. Pokrm rozdělíme do misek a podáváme.
Fotky receptu Jehněčí nudličky nakyselo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!