Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.07. 2018
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí nudličky nakyselo

fotka Jehněčí nudličky nakyselo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí nudličky nakyselo:

500 g jehněčí kýty  | 3 lžíce sezamového oleje  |  sůl  |  pepř  |  česnek v prášku  |  mletý zázvor  |  mletý kardamom  |  mletý rozmarýn  | 250 g zeleniny ve sladkokyselém nálevu  | 2 lžíce smetany ke šlehání

Postup přípravy receptu Jehněčí nudličky nakyselo:

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Olej smícháme s kořením a maso ve směsi marinujeme 15 - 20 minut. Rozehřejeme wok, vložíme maso i s marinádou, a za stálého míchání opékáme asi 6 minut. Přidáme nakládanou zeleninu i s nálevem a dusíme 3 - 4 minuty. Přidáme smetanu a promícháme. Pokrm rozdělíme do misek a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí nudličky nakyselo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí nudličky nakyselo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !