Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí pečeně na zelenině

fotka Jehněčí pečeně na zelenině
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí pečeně na zelenině:

1000 g jehněčí pečeně  | dle potřeby: olivový olej  | 4 cibule  | 3 rajčata  | 2 zelené papriky  | 2 červené papriky  | 2 hlavičky česneku  | dle chuti: pepř a sůl  | dle chuti: provensálské koření  | dle potřeby: brambory

Postup přípravy receptu Jehněčí pečeně na zelenině:

Jehněčí maso pokapeme olivovým olejem, osolíme, potřeme česnekem, provensálským kořením a necháme několik hodin proležet v chladu. Maso zprudka orestujeme, přidáme pokrájené cibule, rajčata, papriky, česnek, pepř a máslo.
Přiklopíme a pečeme při 190 stupních asi 1 1/2 hodiny a půl hodiny dopečeme bez pokličky. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s cibulkou.


Fotky receptu Jehněčí pečeně na zelenině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pečeně na zelenině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !