500 g jehněčího masa
| 500 ml hovězího vývaru
| 2-3 cibule
| 200 g sušených švestek bez pecek
| 200 g sušených meruněk
| 1 lžíčka zázvoru
| 1 lžička skořice
| 100 g pražených sekaných mandlí
| dle chuti pepř
| dle chuti sůl
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Jehněčí po marocku :
Očištěné maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přilijeme vývar. Přidáme nakrájenou cibuli, přepůlené švestky, meruňky, zázvor, skořici a pepř. Uvedeme do varu a dusíme dokud není maso měkké. Servírujeme zdobené mandlemi, s rýží a tymiánem.
Fotky receptu Jehněčí po marocku :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!