Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí pochoutka

fotka Jehněčí pochoutka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí pochoutka:

2 kg jehněčího masa  | 2 citrony  | 1/2 šálku olivového oleje  |  rozmarýn  |  tymián  |  pepř  |  hořčice  | 1 kg brambor  |  sůl  |  kuřecí vývar

Postup přípravy receptu Jehněčí pochoutka:

Brambory oloupejte, nakrájejte na plátky a vložte do pekáče vymazaného olivovým olejem, opepřete, osolte. Maso potřete olejem, hořčicí a citronovou šťávou, osolte, opepřete a vložte do pekáče k bramborům, posypte kořením (tymiánem, rozmarýnem), připravte si vývar (rozpusťte kostku bujónu v horké vodě) a podlijte maso v pekáči. Pečeme do zčervenání asi 35 minut. Přidáme červenou papriku na ozdobu a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí pochoutka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí pochoutka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !