Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s plísňovým sýrem

fotka Jehněčí s plísňovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

jehněčí kýta v celku  | 300 g modrého plísňového sýra  |  bílé suché víno  |  olej  |  česnek  |  pepř  |  sůl  | 700 ml zakysané smetany  |  tymián

Postup přípravy receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

Jehněčí kýtu namočíme na noc do mléka. Pak ji prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a na rozpáleném oleji osmažíme. Podlijeme bílým vínem a pod pokličkou asi hodinu dusíme. Mezitím si rozetřeme plísňový sýr a rozmícháme ho se zakysanou smetanou. Když je maso téměř hotové, odkryjeme a nalijeme na ně směs sýra a smetany. Necháme zvolna asi 20 minut zapéct.
Vhodná příloha: knedlíky


Fotky receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s plísňovým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek