Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.04. 2018
Dnes má svátek Evženie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí s plísňovým sýrem

fotka Jehněčí s plísňovým sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

jehněčí kýta v celku  | 300 g modrého plísňového sýra  |  bílé suché víno  |  olej  |  česnek  |  pepř  |  sůl  | 700 ml zakysané smetany  |  tymián

Postup přípravy receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

Jehněčí kýtu namočíme na noc do mléka. Pak ji prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a na rozpáleném oleji osmažíme. Podlijeme bílým vínem a pod pokličkou asi hodinu dusíme. Mezitím si rozetřeme plísňový sýr a rozmícháme ho se zakysanou smetanou. Když je maso téměř hotové, odkryjeme a nalijeme na ně směs sýra a smetany. Necháme zvolna asi 20 minut zapéct.
Vhodná příloha: knedlíky


Fotky receptu Jehněčí s plísňovým sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí s plísňovým sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !