Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí specialitka

fotka Jehněčí specialitka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí specialitka:

750 g jehněčího masa  | 3 ks velké cibule  | 400 g mrkve  |  mletý pepř  |  tymián,  |  bobkový list  |  slanina  |  červeného vína  | 1 l silného vývaru

Postup přípravy receptu Jehněčí specialitka:

Maso nakrájíme na kostky, cibuli a mrkev na kolečka a připravíme si marinádu. Na dno kameninového hrnce rozložíme cibuli, na ni dáme vrstvu jehněčího masa, potom vrstvu mrkve, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a na 24 hodin dáme odležet do ledničky. Druhý den od sebe oddělíme všechny ingredience. Cibuli nasekáme a na slanině asi minutu osmažíme, přidáme mrkev, maso, zalijeme vínem a asi 3 hodiny dusíme.
Podáváme s čerstvým chlebem.



Fotky receptu Jehněčí specialitka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí specialitka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle