Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí v kyselém mléku

fotka Jehněčí v kyselém mléku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Jehněčí v kyselém mléku:

1 kg jehněčí kýty  |  olej  |  máslo  |  petrželka  |  mletý černý pepř  |  sůl  |  mletá sladká paprika  | 1 vejce  | lžíce hladká mouka  | 1 jogurt nebo kyselé oívčí mléko

Postup přípravy receptu Jehněčí v kyselém mléku:

Jehněčí očistíme a nakrájíme na kousky. Ty podle chuti okořeníme solí, pepřem a sladkou paprikou. Podle chuti můžeme maso okořenit trochou česneku. Maso přeložíme do máslem vymazaného pekáčku a zalijeme olejem a vývarem. Pekáč s masem vložíme do předehřáté trouby a dusíme doměkka.

Zatím si připravíme zálivku. Jogurt nebo kyselé ovčí mléko smícháme s moukou, vejci a osolíme. Asi 10 - 15 minut před dopečením maso zálivkou přelijeme a vše dopečeme. Upečené jehněčí v kyselém mléku zdobíme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Jehněčí v kyselém mléku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí v kyselém mléku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !