Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jehněčí žebra na rozmarýnu

fotka Jehněčí žebra na rozmarýnu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

700 g jehněčích žebírek  | 100 g másla  | 4 paličky česneku  |  sůl  |  pepř  |  rozmarýn

Postup přípravy receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

Žebírka naporcujeme na jednotlivé díly, osolíme a opepříme. Přidáme k nim lehce pokrájený rozmarýn. Paličky česneku vcelku seřízneme, lehce opepříme a osolíme. Žebra dáme do pekáčku, přidáme k nim česnek, máslo a dáme společně do trouby péct. Podléváme vypečenou šťávou. Až jsou žebírka upečená můžeme podávat na stůl.


Fotky receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !