Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jelení kýta s omáčkou

fotka Jelení kýta s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jelení kýta s omáčkou:

500 g jelení kýty  | 1 lžíce octa  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1 petržel  | 1 malý celer  | 1 bobkový list  | kousek tymiánu  | 1 malý citrón  |  sůl  |  celý černý pepř  | 3 kuličky jalovce  |  zelená petrželová nať  | 60 g másla  | 10 g cukru  | 30 g strouhanky

Postup přípravy receptu Jelení kýta s omáčkou:

Odleželé jelení maso odblaníme, vložíme do hrnce se studenou vodou a po hodinovém vaření přidáme ocet, cibuli, očištěnou mrkev, petržel, celer, bobkový list, tymián, pokrájený citrón, sůl, celý černý pepř, jalovec, petrželovou nať a všechno vaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, osušíme ubrouskem, dáme na pekáč, polijeme rozpuštěným máslem, posypeme jemnou strouhankou a cukrem. Vložíme do trouby a pečeme, dokud se cukr nerozpustí. Upečené maso pokrájíme a podáváme s višňovou anebo rybízovou omáčkou.


Fotky receptu Jelení kýta s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jelení kýta s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !