Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.01. 2018
Dnes má svátek Běla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jemné bílé fazole

fotka Jemné bílé fazole
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jemné bílé fazole:

250 g fazolí bílých  |  špetka soli  | 10 dkg pórku  | trochu pšeničné hladké mouky  | 1 kelímek kysané smetany

Postup přípravy receptu Jemné bílé fazole:

Den předem namočíme fazole. Druhý den vaříme v téže vodě, osolíme, když jsou poloměkké. Na oleji osmažíme asi nasekaný pórek, zaprášíme hladkou moukou tak, aby vznikla jíška, kterou pak smícháme s kysanou smetanou. Můžeme přidat i trochu vegety nebo instantního vývaru pro chuť. Smetanovou hmotu pak vmícháme do fazolí, které se mezitím stále vařily a dovaříme je doměkka a tak, aby zhoustly podle našeho gusta. Podle chuti je možno i malinko přisladit.

TIP: JE TO VYNIKAJÍCÍ i bez uzeniny, jen s chlebem nebo čínským zelím. Nebo obojím :-)


Fotky receptu Jemné bílé fazole:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné bílé fazole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !