Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem

fotka Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:

500 g brambor  | 1 kelímek kysané smetany  | 50 g lososového kaviáru  | 1 vejce  | 1 lžička hladké mouky  | 1 stroužek česneku  |  olej  |  mletý bílý pepř  |  sůl  |  zelené bylinky na ozdobení  |  citron na dochucení

Postup přípravy receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:

Oloupané brambory nastrouhané na hrubé a dlouhé nudličky
a přebytečnou vodu z brambor vymačkáme. Přidáme vejce, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Na rozehřátém lívanečníku vytřeném olejem a těsta pozvolna upečeme dozlatova bramboračky, který ihned pokládáme na plech pokrytý ubrouskem,, abychom odsáli přebytečný tuk.
Ještě teplé bramboráčky přilijeme kysanou smetanou a doplníme lžičkou kaviáru. Podáváme ozdobené zelenými bylinkami a s citronem na dochucení.


Fotky receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !