Použité suroviny receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:
500 g brambor
| 1 kelímek kysané smetany
| 50 g lososového kaviáru
| 1 vejce
| 1 lžička hladké mouky
| 1 stroužek česneku
| olej
| mletý bílý pepř
| sůl
| zelené bylinky na ozdobení
| citron na dochucení
Postup přípravy receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:
Oloupané brambory nastrouhané na hrubé a dlouhé nudličky
a přebytečnou vodu z brambor vymačkáme. Přidáme vejce, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a opepříme. Na rozehřátém lívanečníku vytřeném olejem a těsta pozvolna upečeme dozlatova bramboračky, který ihned pokládáme na plech pokrytý ubrouskem,, abychom odsáli přebytečný tuk.
Ještě teplé bramboráčky přilijeme kysanou smetanou a doplníme lžičkou kaviáru. Podáváme ozdobené zelenými bylinkami a s citronem na dochucení.
Fotky receptu Jemné brambory s kysanou smetanou a kaviárem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!