Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemné řízky pana Jana

fotka Jemné řízky pana Jana
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jemné řízky pana Jana:

4 vepř. řízky  | 2 vejce  | 2 lžíce hladké mouky  |  vegeta  |  petrželka  |  sůl  | 1 hnek slunečnicového oleje  | 1 hrnek strouhanky  |  pepř

Postup přípravy receptu Jemné řízky pana Jana:

Umyté řízky z obou stran naklepeme, osolíme, okořeníme kořením vegeta a necháme uležet v chladu. Smícháme vejce s hladkou moukou, osolíme, opepříme a přidáme petžel. nať. Maso namočíme v této směsi a pak ve strouhance. Na rozpálenem oleji řízky krátce opečeme z obou stran. Pak dáme péct na pečícim papíře do elektr. trouby při 150 stup. 25 min. Příloha: bramborový salát nebo kaše.


Fotky receptu Jemné řízky pana Jana:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemné řízky pana Jana
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !