Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný drůbeží nákyp

fotka Jemný drůbeží nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jemný drůbeží nákyp:

400 g kuřecích nebo krůtích prsou  | 1 lžíce oleje  | 3 vejce  | 1 lžíce másla  | 100 ml masového vývaru  |  strouhanka  |  petrželka  |  sůl  |  tuk na vymazání zapékací misky

Postup přípravy receptu Jemný drůbeží nákyp:

Maso umeleme na masovém strojku, osmahneme na oleji, podlijeme šálkem horké vody a podusíme. Žloutky utřeme se změklým máslem do pěny, přidáme vychladlé maso, vývar, strouhanku, přidáme jemně pokrájenou petrželku a osolíme. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Takto připravenou směs rozprostřeme do tukem vymazané zapékací misky a v předehřáté troubě pečeme dorůžova. Jako přílohu můžeme zvolit třeba bramborovou kaši a pokrm doplníme zeleninovým salátem.


Fotky receptu Jemný drůbeží nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný drůbeží nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !