Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.03. 2019
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jemný jablkový mrežovník

fotka Jemný jablkový mrežovník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jemný jablkový mrežovník:

600 g polohrubé mouky  | 300 g tuku  | 200 g cukru moučky  | 2 vejce  | 1 kypřící prášek  |  tuk a mouka na plech  | 2 kg jablek  | 100 g krystalového cukru  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Jemný jablkový mrežovník:

Z mouky, tuku, cukru, vajec a kypřícího prášku vypracujeme hladké těsto, které necháme 30 minut odpočinout. Jablíčka oloupeme, nastrouháme, přidáme cukr a dle chuti skořici.
Těsto rozdělíme na 3 části /jedna může být menší/. Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Jednou část těsta vyválíme a přendáme na plech. Plát potřeme polovinou jablkové náplně.
Na jablíčka přeneseme druhý plát těsta a potřeme druhou polovinou jablek. Na vršek uložíme mřížku z 3 části těsta a dáme do trouby. Při 180 stupních pečeme 40 minut. Hotový posypeme cukrem.


Fotky receptu Jemný jablkový mrežovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný jablkový mrežovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !