Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný jablkový mrežovník

fotka Jemný jablkový mrežovník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Jemný jablkový mrežovník:

600 g polohrubé mouky  | 300 g tuku  | 200 g cukru moučky  | 2 vejce  | 1 kypřící prášek  |  tuk a mouka na plech  | 2 kg jablek  | 100 g krystalového cukru  |  mletá skořice

Postup přípravy receptu Jemný jablkový mrežovník:

Z mouky, tuku, cukru, vajec a kypřícího prášku vypracujeme hladké těsto, které necháme 30 minut odpočinout. Jablíčka oloupeme, nastrouháme, přidáme cukr a dle chuti skořici.
Těsto rozdělíme na 3 části /jedna může být menší/. Plech vymažeme tukem a vysypeme moukou. Jednou část těsta vyválíme a přendáme na plech. Plát potřeme polovinou jablkové náplně.
Na jablíčka přeneseme druhý plát těsta a potřeme druhou polovinou jablek. Na vršek uložíme mřížku z 3 části těsta a dáme do trouby. Při 180 stupních pečeme 40 minut. Hotový posypeme cukrem.


Fotky receptu Jemný jablkový mrežovník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný jablkový mrežovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !