Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jemný okoun s cibulovou nádivkou

fotka Jemný okoun s cibulovou nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Jemný okoun s cibulovou nádivkou:

800 g okouna (4-8 kusů)  |  citrónová šťáva  | 4 cibule  |  sůl  |  pepř  |  polohrubá mouka  | 120 g oleje

Postup přípravy receptu Jemný okoun s cibulovou nádivkou:

Očištěné okouny rozřízneme ve hřbetě, odstraníme páteř a vykucháme. Vnitřek okouna pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet. Cibuli nastrouháme a promícháme se solí a pepřem, okouny mírně naplníme a zašijeme. Ryby obalíme v mouce a pečeme v rozehřátém oleji dozlatova.


Fotky receptu Jemný okoun s cibulovou nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jemný okoun s cibulovou nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !