Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeřabinový džem s hruškami

fotka Jeřabinový džem s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 28

Použité suroviny receptu Jeřabinový džem s hruškami:

1 kg jeřabin  | 1 litr octa  | 750 g hrušek  | z 1 citronu šťáva  | 1 kg želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Jeřabinový džem s hruškami:

Jeřabiny dáme na 24 hodin do mrazicího boxu. Zalijeme octem a litrem vody a necháme 12 hodin táhnout. Octovou vodu slijeme, jeřabiny zalijeme asi 2 litry vody a 20 minut povaříme.
Rozvařené jeřabiny protřeme sítem. Hrušky oloupeme, vykrájíme jádřince a na­krájíme na malé kostičky, zalijeme 100 ml vody, vaříme asi 5 minut a poté propasírujeme. 500 g jeřabinového pyré a hruškový protlak smícháme s citronovou šťávou a cukrem.
Vše uvedeme do varu a vaříme asi 4 mi­nuty. Horké plníme do sklenic.


Fotky receptu Jeřabinový džem s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeřabinový džem s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !