Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeřabinový džem s jablky

fotka Jeřabinový džem s jablky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 40

Použité suroviny receptu Jeřabinový džem s jablky:

600 g jeřabin  | 1 litr octa  | 400 g jablek  | 2 vanilkové lusky  | 2 tyčky skořice  | 1 kg želírovacího cukru

Postup přípravy receptu Jeřabinový džem s jablky:

Jeřabiny omyjeme, zbavíme stopek a pak uložíme na 24 hodin do mra­zicího boxu. Jsou potom méně trp­ké. Jeřabiny zalijeme octem a litrem vody, necháme 12 hodin táhnout a slijeme. Ovoce znovu zalijeme 2 litry vody, uvedeme do varu a vaří­me 20 minut.
Slijeme a necháme okapat. Oloupaná jablka bez já­dřinců nakrájíme na malé kostky. Z vanilkových lusků vyškrábne­me dřeň. Lusky, dřeň, skořici, cukr a ovoce 4 minuty povaříme. Skořici a lusky vyjmeme a plníme do sklenic.


Fotky receptu Jeřabinový džem s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeřabinový džem s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !