Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jerremyho slepice na paprice

fotka Jerremyho slepice na paprice
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jerremyho slepice na paprice:

1 slepice  | 3 cibule  | 2 lžičky papriky  |  sušená chilli paprička  | 200 ml smetany  | 2 lžičky soli  | 2 lžíce sádla  | 2 lžíce jíšky

Postup přípravy receptu Jerremyho slepice na paprice:

Slepici rozdělíme na čtvrtiny a dáme do papiňáku na hodinu vařit.
Cibule najemno nakrájíme a na jedné lžíci sádla usmažíme dorůžova. Přidáme papriku a velmi krátce ji opražíme. Zalijeme vývarem z papiňáku a přivedeme k varu.
Přidáme rozdrcenou chilli papričku. Zahustíme růžovou jíškou, kterou jsme usmažili na druhé lžíci sádla.
Přilijeme smetanu, přivedeme k varu, dále již nevaříme.
Přidáme porce kuřete a necháme je prohřát.


Fotky receptu Jerremyho slepice na paprice:

Jerremyho slepice na paprice
Jerremyho slepice na paprice
Jerremyho slepice na paprice
Jerremyho slepice na paprice
Jerremyho slepice na paprice
Fotky vložil: damami,hanina51 
Hodnocení receptu Jerremyho slepice na paprice
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !