Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy

fotka Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

Mokré:  | 1/2 skl. vody  | 2 skl. moučkového cukru  | 1 špetka soli  | 4 lžice kakaa  | Suché:  | 4 vejce  | 2 skl. polohrubé mouky  | 1 prášek do pečiva  | poleva: 1/4 základního vařeného těsta, které si oddělíme předem

Postup přípravy receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

Ingredience na mokré rozehřejeme v kastrůlku, oddělíme 1/4 na polevu.
Do teplé hmoty zamícháme suchou část ingrediencí a pečeme zvolna na vymazaném a vysypaném plechu. Po upečení potřeme polevou, kterou jsme oddělili předem.


Fotky receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jeselská buchta známá i jako šalamounovy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles