Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.06. 2018
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Ježaté brambory

fotka Ježaté brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Ježaté brambory:

500 g velké brambory  |  olivový olej  | podle chuti česnek  |  čerstvý rozmarýn  | 4 rajská jablíčka  | 1 cuketa  | 200 g mozzarella  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Ježaté brambory:

Brambory dobře omyjeme a nařízneme jako na kolečka, ale aby se nerozpadly. Na pánvi rozpálíme olivový olej, v něm opečeme nadrobno posekaný česnek a nasekaný čerstvý rozmarýn. Do nakrojené brambory vkládáme střídavě plátek mozzarelly, rajského jablíčka a mladé cukety. Nakonec celou bramboru posypeme opečeným česnekem s rozmarýnem a dáme péci do rozpálené trouby. Nejlépe chutná ještě horké doplněné zeleninovým salátem.



Fotky receptu Ježaté brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ježaté brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !