Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jídlo Nui

fotka Jídlo Nui
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jídlo Nui:

300 g mouky  | 4 ks vejce  | 1 polévková lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Jídlo Nui:

Těsto zamícháme následovně: Do mouky vlijeme vejce, přidáme sůl, olej a zamícháme. Dobře promíchané těsto rozdělíme na 3 až 4 části a vytvoříme z nich placky tenké 1 mm. Necháme odpočinout 10 až 15 minut až povrch těsta oschne a nelepí se při krájení. Těsto nakrájíme na dlouhé proužky o šířce 10 cm a z nich nakrájíme proužky o šířce 3 až 4 mm. Nakrájené proužky položíme na suché místo, necháme dobře oschnout a vaříme stejně jako makaróny v horké osolené vodě asi 10 až 15 minut. Scedíme a lehce osmažíme na másle. Jako přílohu můžeme použít dušené nebo pečené maso, také je můžeme zapéci v troubě posypané kaškavalem (zapékáme dočervena) anebo je můžeme podávat s různými omáčkami jako předkrm.


Fotky receptu Jídlo Nui:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jídlo Nui
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !