Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jihočeská povidla

fotka Jihočeská povidla
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Jihočeská povidla:

2 kg jablek  | 2 kg hrušek  | 2 kg švestek  | 100 ml vinného octa  | 2 kg pískového cukru

Postup přípravy receptu Jihočeská povidla:

Jablka a hrušky oloupeme a zbavíme jádřinců, švestky vypeckujeme a ovoce umeleme. Smícháme s octem a necháme do druhého dne uležet. Druhý den za stálého míchání vaříme 20-30 minut do zhoustnutí, přidáme cukr a 5 minut vaříme. Horká povidla naplníme do skleniček, dobře uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.


Fotky receptu Jihočeská povidla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihočeská povidla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka