Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 20.06. 2018
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jihočeské bosáky

fotka Jihočeské bosáky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jihočeské bosáky:

40 dkg brambor uvařených ve slupce  | 40 dkg syrových brambor  | 1 vejce  | 30 dkg hrubé mouky  | hrnek teplého mléka  | špetka soli

Postup přípravy receptu Jihočeské bosáky:

Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Zalijeme trochou teplého mléka (asi půl hrnku), osolíme, přidáme vejce, mouku. Těsto musí být tužší. Tvoříme koule velikosti tenisových míčků a vaříme 20 minut ve vodě. Knedlíky polijeme osmaženou cibulkou a podáváme s kysaným zelím.


Fotky receptu Jihočeské bosáky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihočeské bosáky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !