Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 21.03. 2019
Dnes má svátek Radek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jihočeské jablkové vdolky

fotka Jihočeské jablkové vdolky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jihočeské jablkové vdolky:

400 g hl. mouky  | 2 žloutky  | 4 lžíce rozpuštěného sádla  | 20 g droždí  | asi 2 dcl voda nebo mléko  | 1 špetka sůl  | asi 2 hrstky cukru  | 3 lžíce rumu  | Náplň: jablka, vanilkový cukr, skořice mohou být i rozinky

Postup přípravy receptu Jihočeské jablkové vdolky:

Zaděláme klasické kynuté těsto, které po vykynutí srazíme a necháme ho vykynout ještě jednou. Potom vykrajujeme kousky větší polévkovou lžící, těsto roztáhneme jako na buchty a naplníme jablky se skořicí, pečlivě uzavřeme, dáme na vymazaný plech asi 5 cm od sebe a necháme opět vykynout, pak pomašlujeme smetanou nebo vejcem a posypeme mákem, pečeme ve vyhřáté troubě do růžova.



Fotky receptu Jihočeské jablkové vdolky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihočeské jablkové vdolky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !