Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jihofrancouzské bifteky

fotka Jihofrancouzské bifteky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Jihofrancouzské bifteky:

4 roštěnky  | 2 cibule  | 1/2 kg brambor  | 1 masox  | dle chuti kmín  | dle potřeby máslo  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Jihofrancouzské bifteky:

Nakrájíme nadrobno 2 středně velké cibule. Oloupeme a omyjeme půl kila brambor a do zapékací misky vymazanou máslem je nakrájíme na tenké plátky. Polovinu brambor navrstvíme do misky, osolíme, okmínujeme a přidáme polovinu nakrájené cibule. Pak vložíme naklepané, osolené a opepřené plátky hovězí roštěné a na to dáme zbytek cibule a brambor. Všechno zalijeme 250 ml masoxu, který si připravíme z kostky. Misku přikryjeme alobalem a ve vyhřáté troubě 220 stupnů pečeme 1 hodinu. Jakmile jsou brambory měkké, sundáme alobal a během 15 minut se opeče zlatá kůrka a můžeme podávat.


Fotky receptu Jihofrancouzské bifteky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihofrancouzské bifteky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !