Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jihotyrolské noky

fotka Jihotyrolské noky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Jihotyrolské noky:

700 g moučných brambor  | 2 vejce  | 60 g másla  | 100 g hrubé mouky  |  sůl, pepř  | špetka strouhaného muškátového oříšku

Postup přípravy receptu Jihotyrolské noky:

Brambory oloupeme, omyjeme a vložíme do hrnce s vroucí vodou. Asi 25 min. vaříme. Ještě teplé brambory prolisujeme do mísy. Přidáme vejce a máslo. Ochutíme solí, pepřem a strouhaným muškátovým oříškem. Necháme vychladnout. Mouku zapracujeme do téměř studené hmo­ty, která musí být suchá, ale tuhá. Pomocí dvou lžic vykrajujeme z těsta noky, které vkládáme do vařící osolené vody. Vaříme asi 8-10 min.
Uvařené noky vyjmeme z vody a necháme je dobře okapat. Vhodná příloha ke králičímu stehnu nebo také jako hlavní jídlo s hříbky.


Fotky receptu Jihotyrolské noky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jihotyrolské noky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !