Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.03. 2019
Dnes má svátek Emanuel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jilemnický perník

fotka Jilemnický perník
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Jilemnický perník:

1/2 l mléka  | 1 l hladké mouky  | 1/2 l cukru  | 2 vejce  | 1 prášek do perníku  | 1 prášek do pečiva  | 3/4 sklenky oleje  | 2 lžíce kakaa

Postup přípravy receptu Jilemnický perník:

Vyšleháme vejce, cukr a mléko. Potom vmícháme olej, mouku, prášek do perníku, prášek do pečiva a kakao.
Doporučuji míchat ručně, těsto je tuhé, ale výborné...
Nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme při 180 stupních asi 1/2 hodiny. Zkoušíme špejlí...


Fotky receptu Jilemnický perník:

Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Jilemnický perník
Fotky vložil: Natural,piskotik,hlouskova,MichelePrg,Torta 
Hodnocení receptu Jilemnický perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !