Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Jižanské vepřové plátky

fotka Jižanské vepřové plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jižanské vepřové plátky :

4 plátky vepřového masa  | 1/4 l pomerančové šťávy  | lžíce bílého vína  | 2-3 stroužky česneku  | dle chuti sojová omáčka  | dle chuti zázvor  | dle chuti pepř  | dle chuti sůl  | dle potřeby olej

Postup přípravy receptu Jižanské vepřové plátky :

Připravíme si marinádu z čerstvé pomerančové šťávy, sojové omáčky, oleje, bílého vína, soli, pepře, zázvoru a česneku. Do ní vložíme naklepané vepřové plátky. Po dvou hodinách je vyjmeme a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Postupně přiléváme marinádu a dusíme doměkka. Příloha-rýže.


Fotky receptu Jižanské vepřové plátky :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jižanské vepřové plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !